Nyt

Kære alle
Efter mange overvejelser har vi besluttet at svømmebadet ikke åbner i denne sæson.
Dette er der mange årsager til.

Det er ikke muligt at give det samme frirum som man er vant til. Og det vil kræve en del ekstra personale. Da det vil kræve ekstra kapacitet til ekstra rengøring flere gange om dagen, der skal kunne opretholdes god afstand, både på gang/område for at komme ind, ved kiosken, og ved bassiner.
Vi må heller ikke åbne for vores omklædningsrum, og netop det at kunne omklæde og tage bad, er en rigtig vigtig del af vores drift for at overholde Miljøministeriets krav om adgang til offentlige svømmebade.

Der stilles mange krav til os omkring opmærkninger , rengøring og information, herunder opmærkede opholdsarealer hvor der maksimalt må sidde 10 personer.

Vi føler derfor desværre ikke, at vi forsvarligt kan åbne svømmebadet.
Håber på at se jer i sæson 2021.

God sommer.

Jubilæumssæson 2015

Jubilæumsdag - fredag d. 19. juni. I anledning af vores 60 års jubilæum er der eftermiddag- og aftenåbent fredag d. 19. juni 2015. Vi slår døren op kl. 15.30. Brørup Svømmebad er vært med aftenbespisningen samt øl/vand, som serveres fra kl. 18.00. Glæd Jer - det er aftensmad fra Kæld's pølsevogn - som i dagens anledning er trukket ind på Svømmebadets plæne.

Kom for at fejre dagen og aftenen med os.

Som noget nyt har vi i år stillesvømning tirsdage og torsdage fra 18.00 - 19.00. Perioden med Stillesvømning er i første omgang en forsøgsperiode på 8 uger - startende fra tirsdag d. 19. maj - torsdag d. 9. juli 2015. Håber der er mange der vil benytte tilbuddet.

Jubilæumssæson 2015 - nu er vandet ved at løbe i bassinet. Om få dage cirkuleres vandet over filtre, klor skal tilsættes og vandet skal varmes op. Kristihimmelfartsdag - d. 14. maj 2015 åbner vi for jubilæumssæsonen. 

GLÆD JER.

2014 - Indsamling af poletter i Brørup Brugs

Tak for støtten. Vi - i bestyrelsen er meget glade for den støtte og tilkendegivelse I - handlende i Brørup har vist os ved at vælge Brørup Svømmebad i denne afstemning.

Pengene er brugt til renovering af svømmepigerne, der hænger på gavlene på badet.

Brørup Svømmebad

CVR: 10520614

​Adresse

Nørregade 106, 6650 Brørup

​Telefonnummer

50 47 68 48